Herskerinde Ilsa

Passioneret, Engageret og Professionel Dominans

Herskerinde Ilsa giver dig befrielse fra dine mørkeste fantasier.

    Jeg betragter kvindelig dominans som en guddommelig kunst

Jeg har været igennem en lang og dyb læringsrejse og perfektioneret Herskerinde Ilsa igennem de sidste 12 år, ikke kun for at kunne nyde de mørkeste vinkler af min egen perverse seksualitet, men også for at kunne give mine gæster det bedste af det bedste inden for denne helt særlige, mørke verden.

Ingen Kink eller fantasi er for mørk til mig, så længe de ikke overskrider mine grænser.

(Du kan finde mine grænser under information på siden)

 

Jeg kan med ro i sindet i dag kalde mig professionel Domina.

En titel, som alt for mange amatører desværre misbruger. Eksempler på ”Dominaer”, som har købt en pisk, og herefter reklamere alle steder, at de er professionelle for herefter at skuffe gæsterne rigtig meget, er endeløse.

Desværre er der mange potentielle slaver, som får ødelagt sit forhold til BDSM lige dér. Du skal finde dig en Domina, som du er tryg ved, og som ved, hvad hun laver.  

Jeg har altid været dominerende i alle mine private forhold helt fra folkeskolen.

Det viste sig både i relationer til mine veninder, venner og kærester. Det var altid mig, som styrede de klassiske børnelege og uddelegerende de forskellige roller. I mine kæreste-forhold var og er jeg enormt styrende. Jeg vil sjældent gå på kompromis og er alt andet end konfliktsky. 

Jeg har tre uddannelser bag mig, som alle har været med til at skabe Ilsa. 

Militære. Jeg har været en del af det danske militær i mange år. Her steg jeg forholdsvis hurtigt i graderne. Det lærte mig om disciplin og udholdenhed.

Militæret udviklede for alvor sadisten i Ilsa. Jeg elskede at irettesætte de menige og ofte var det de mindste detaljer, som fangede mit øje.

 

​Sygeplejerske. Efter en masse år i militæret havde jeg brug for forandring, jeg havde fået nok af det hårde miljø og ville gerne dyrke min omsorgsfulde side.

Jeg uddannede mig til sygeplejerske og her fik jeg en stor lærdom indenfor både almen pleje, akut opstået situationer og menneskelig kontakt. 

​Model. Ved siden af militæret og sygepleje har jeg hele tiden været og er stadig professionel fotomodel. Jeg skrev kontrakt med det første bureau, da jeg var 12 år gammel.

At være professionel fotomodel har givet mig min forførende person og lært mig alt om, hvordan jeg, udover at se godt ud, forføre mænd og kvinder. 

Det kræver meget at kunne kalde sig professionel Domina. 

For det første skal du have styr på dit udstyr, dette kræver mindst et par års erfaring – så skal du være socialt intelligent af natur og kunne kombinere det med læsning af alt fra kropssignaler til de mange forskellige subniveauer. 

 

Jeg imødekommer alle niveauer. 

Hvad enten du er helt ny, erfaren eller hardcore i dette miljø, så er jeg det rigtige match til dig. Mine mange uddannelser har givet mig en basis‐forståelse for de mange aspekter, der er i BDSM og kombineret med min personlighed, har du en Domina, som du trygt kan stole på.

 

Jeg vil gøre det helt klart, at jeg nyder mine seancer, både fysisk og mentalt.

Det giver mig en indre balance at udøve forskellige former for BDSM og det fedeste kick, når vi sammen udvider dine grænser. 

Mine seancer er både sensuelle, omsorgsfulde og sadistiske.

Det er umuligt for mig at beskrive, hvordan en seance typisk foregår, da ingen seancer er ens. De er alle planlagt med udgangspunkt i dine lyster, grænser og fantasier. Da jeg vægter din udvikling som slave højt, er ingen seance ens

Jeg har ikke nogen fast rutine, men tager altid udgangspunkt i dit sidste besøg. 

 

For mig er BDSM kunst.

Det er en kunst for mig at læse din krop under alle former for leg.

Det kan være den lille nerve nederst på din balle, som bliver ramt af pisken med den helt rette slagkraft og timing, som får dig derud, hvor du skal være. I Sub Space. 

Det kan være den helt specielle form for pirring eller den verbale del, som er din vej til Sub Space. Uanset hvad, så finder jeg din indgangsvinkel. 

 

Jeg har et meget personligt forhold til mine slaver.

Det vil du tydeligt kunne mærke igennem vores leg. Jeg vil hurtigt forstå din sårbarhed, svaghed og personlighed og agere herefter. 

Jeg vil aldrig overskride dine grænser, men jeg vil provokere dem og udvikle dig som slave.

Alle dine dybeste hemmeligheder vil være trygge hos mig. 

Jeg vægter anonymitet meget højt og vil aldrig hilse på dig i eventuelle andre situationer, hvor vi måske kunne mødes, medmindre du hilser på mig først. 

Mit mål er at låse dit sind op og opfylde de fantasier, som du deler med mig.

Chas

Hendes domicil er meget meget veludstyret med alt hvad hjertet kan begære af udstyr til det mørke univers. Uden forhåbentligt at blive hængt ud af nogen så mener jeg at det er det mest veludstyrede domicil jeg har set i Jylland

Pslave

Slaven er så velsignet, at han for 1 år siden fik status som  ejet slave hos Herskerinden Ilsa. Der før havde slaven flere gange besøgt Herskerinden og nu havde hun fundet ham værdig til at blive ejet slave. Det har været en vidunderlig rejse for en slave. Jeg føler virkelig, at jeg udvikler mig som slave ejet af Herskerinden Ilsa.

h20

De oplevelser jeg søger er klart mere i "erotisk dominans" end ydmygelse eller kliniske forhold, og herskerinden leverede fuldt ud på tilstædeværelse og stemning. Skader hellere ikke når en yderst køn kvinde presser sig ned i en tætsiddende dragt

Alle rettigheder forbeholdes www.danskdomina.dk 2019 

Østjylland

8930 Randers NØ

(Præcis adresse gives ved aftale)

www.danskdomina.dk

Tel: 4260 8989

  • Facebook